Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KAR Radiomarkt 2024

7 juli @ 10:00 16:00

Kempische Amateur Radioclub
Bladel, 1 maart 2024
Radiomarkt 2024
zondag 7 juli 2023 van 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Leemskuilen 16b, 5531 NL Bladel
www.pi4kar.com
De Kempische Amateur Radioclub (KAR) organiseert op zondag 7 juli 2024 voor de vijfde keer de jaarlijkse radiomarkt in de open lucht. Op het terrein in Bladel verkopen diverse standhouders in kramen hun radio gerelateerde artikelen zoals radiosets, antennes en veel elektronica onderdelen. Onder het motto “Ruim je zolder op” is iedereen uitgenodigd om voor €15 een plek te reserveren voor je kofferbak verkoop.
De entree bedraagt € 6,–, kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang en het parkeren is gratis.
De KAR radiomarkt is een echte traditie geworden. Mensen uit het hele land komen er op af. Niet alleen om iets te kopen of ruilen, vooral ook om ervaringen uit te wisselen over de radiohobby en kennis te maken met onze vereniging. En dat ook nog eens in een prachtige omgeving.
Iedereen is dus van harte welkom.
Over de Kempische Amateur Radioclub (KAR)
De KAR is sinds 1993 gevestigd op de Leemskuilen in Bladel en heeft meer dan 45 leden met een passie voor het radio amateurisme en alles wat daarmee te maken heeft. De 2 masten met diverse antennes zorgen voor een ongestoorde ontvangst van radiosignalen.
Naast het sociale aspect van de vereniging, draagt KAR o.a. bij aan het cultureel erfgoed door het in standhouden van Morse communicatietechniek en radio-experimenten.
De standhouders en kofferbakverkopers kunnen contact opnemen met de organisatie via markt@pi4kar.com voor het reserveren van één of meerdere kramen of een plek voor de kofferbakverkoop.

Kempische Amateur Radioclub

Bekijk de site van Organisator

KAR Radiomarkt

Leemskuilen 16b
Bladel, 5531 NL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Ga naar de inhoud