Graag nodigen wij u uit om lid te worden van de
Surplus Radio Society

Als lid van de Surplus Radio Society heeft u affiniteit met surplus zend en ontvangst apparatuur en aanverwante surplus apparatuur. Uiteraard hoeft u geen zendamateur te zijn om lid te worden.

De Surplus Radio Society stelt zich ten doel de historische en inhoudelijk kennis van radiocommunicatie-installaties te bewaren, te vergroten en toegankelijk te maken. Dit proberen wij te doen door:
– Onderzoek naar historiche radio communicatie apparatuur.
– Het verzamelen van de documentatie van historiche radio communicatie apparatuur.
– Advisering en stimulatie van restauratie van historiche radio communicatie apparatuur.
– Het operationeel houden van historiche radio communicatie apparatuur.
– Het publiceren van het verenigings bulletin en deze website.

Ook worden er gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd om de bekendheid van de vereninging uit vergroten en uiteraard om een gezellige tijd met elkaar te beleven in onze hobby. Denk hierbij aan: velddagen en of weekenden, lezingen, themadagen en radio rondes.

Als lid van de Surplus Radio Society ontvangt u vier maal per jaar ons verenigings bulletin. Hierin vind u naast de mededelingen vanuit het bestuur, verhalen van onze leden, restauratie verslagen, evenement verslagen en nog veel meer. Klik op de afbeelding hieronder voor voorbeeld van een reeds uitgegeven bulletin.

Als laatst heeft u als lid van de Surplus Radio Society toegang tot het besloten deel van onze website. Hierin vindt u het archief van alle uitgegeven verenigings bullitins en heeft u de mogelijkheid advertenties te plaaten op de marktplaats van de Surplus Radio Society.

Het lidmaatschap van de Surplus Radio Society kost u slechts €.35,- per jaar.*
Door het invullen van het onderstaande formulier bezorgt u onze secretaris alle gegevens die hij nodig heeft om uw inschrijving af te handelen.

* Het lidmaatschap bedraagt €.40,- wanneer u buiten Nederland uw post ontvangt.

    Velden met een * zijn verplicht.