Dumpschool update

Beste Allemaal,

Zondag 6 mei a.s. is het eindelijk zover: de eerste SRS Dumpschooldag in 2018! Gezien de vele enthousiaste en positieve reacties die ik in de afgelopen weken heb gehad kan het niet anders dan dat het een super leuke en gezellige dag gaat worden.

Bijgaand uitvoerige informatie over de dag zelf, de route hoe er te komen en – ik benadruk dit even omdat het voor de gebouw eigenaar van belang is: niet met de auto’s op het gras rijden en/of parkeren. Let hier goed op, want het is drassige grond en auto’s rijden het gazon stuk maar blijven er ook tot hun assen in steken! Er is een prima parkeer gelgenheid – 20 mter lopen – vlak naast de inrit op het grint.

Omdat het de eerste keer is dat we in Odijk samen komen is het ook een beetje improviseren en uitproberen met elkaar. Om de tijd niet te verdoen met een te lange gedetailleerde inleiding over de WS-62 ontvangen jullie bijgand ook een scan van een artikel dat ik jaren terug (1995?) heb geschreven over deze set. (NB: is in 1995 gepubliceerd in ‘ELEKTUUR HF-Special 4’). Lees dit artikel door. Zo heeft iedereen dezelfe voorkennis van de set en kan ik me zondag beperken tot het vertellen van interessante ‘weetjes’ over de WS-62 & handige tips voor in het gebruik.

 Vergeet ook niet je eigen lunchpakket mee te brengen en gereedschap en wat verder nodig is om aan je set te werken. 

Zoals gezegd, alle info staat in de bijlagen.  Artikel WS62          Dumpschool info

 73’s & mede namens Hans Dekker, PE1ECO en Hans Muijser, PAoMWJ graat tot ziens op zondag as. om 10:00 uur 

Wim, PA2GRC