Renkum leeft 2018 vraagt support SRS

Ik ben Peter Snapper van stichting Renkum Leeft.

Renkum Leeft organiseert dit jaar voor de 6de keer het evenement Renkum Airborne op vrijdag 21 en zaterdag 22 september. Renkum Airborne is een groeiend evenement dat duizenden bezoekers uit de omtrek trekt, maar ook verwelkomen wij vele buitenlandse bezoekers.      Programma 2017

Het evenement zoekt een verbinding tussen ons leger ten tijde van WOII en ons huidige leger. Zo zult u dus een mix aantreffen van een Living History kamp met vele displays en activiteiten van diverse huidige legeronderdelen.
Het evenement bestaat uit 2 delen. Een deel reënactment kamp met displays, originele voertuigen en kleding, maar ook een deel van het evenement wordt ingericht met de huidige legeronderdelen bv. klimtoren van LMB, schietcontainer van Natres, Bartje cie etc…
Ons evenemententerrein is groot genoeg om antennes te plaatsen. Er is voldoende ruimte voor een display.
Dit kan overdekt of in de open ruimte geregeld worden.

Vergoeding is altijd bespreekbaar, natuurlijk afhankelijk van de hoogte.
Indien noodzakelijk kan er op het evenementen terrein overnacht worden.
Met de inrichting van het terrein starten wij al 2 dagen van te voren en dus dan al toegankelijk voor deelnemers om in te richten.
Maaltijden verzorgen wij voor alle deelnemers aan het evenement.

foto: Fred Hageman

De locatie is op de originele dropzone X. In de loop van vrijdag vinden er ook droppingen plaats.
Verder zullen er opnieuw weer diverse veteranen het evenement bezoeken.
De locatie bevindt zich op de kruising
telefoonweg/bennekomseweg nabij Eethuys Airborne. De organisatie is in handen van de stichting “Renkum Leeft”  waar Janet en ik deel van uit maken.

Voorkeur is natuurlijk om zo breed mogelijk uit te pakken en een compleet ingerichte radiocommunicatie wagen te displayen, maar ook met minder zijn wij tevreden. We willen graag onze bezoekers een zo goed mogelijk beeld geven van de communicatie (on)mogelijkheden tijdens WOII.

Hierbij dan ook mijn vraag of u mogelijkheden ziet om tijdens dit evenement een demonstratie van de radio communicatie-installaties ten tijde van WOII te geven/demonstreren?

Zijn er nog aanvullende vragen kun je mij altijd bellen, Peter Snapper petersnapper@upcmail.nl of bel 06 40625229.

 

Disclaimer: De Surplus Radio Society kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van dit bericht.